Meesters in Analyse & Architectuur

Le Blanc Advies geeft richting en vorm aan alle veranderingen die invloed hebben op de manier waarop (semi-)overheidsorganisaties informatie organiseren en toegankelijk maken. Dat doen wij met alle aandacht voor de mens. We hebben aandacht voor de wensen van onze opdrachtgevers. Aandacht voor alle mensen die met de verandering te maken hebben. Aandacht voor de eindgebruikers. En aandacht voor onze collega’s, intern én in de werkomgeving. Deze persoonlijke benadering kenmerkt ons, maakt ons uniek en uit zich in onze open, verbindende werkwijze en een blijvend, doeltreffend resultaat.

Onderdeel van de verandering

Wij zijn Meesters in Analyse & Architectuur. Wij verbinden mens, business en informatie. Dat is onze passie. En daar zijn we goed in. Wij duiken in de verandering. Maken onszelf onderdeel van het vraagstuk om écht het verschil te kunnen maken. Ons advies is altijd onafhankelijk doordat wij zelf geen systemen en software leveren. Op dit moment maken onze professionals dagelijks het verschil bij onze klanten en komen we tot ons overeenkomstige doel: de publieke sector doeltreffend informeren. Zo streven we samen naar een goed geïnformeerd Nederland.

Werken bij Le Blanc Advies

Jouw pad naar meesterschap

Le Blanc Advies heeft aandacht voor wie jij bent. Als professional en als persoon. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te zijn. Om te doen waar jij goed in bent en hier verder in te groeien: het verbinden van mensen.

 

Welke verandering speelt er in of rondom jouw organisatie?

Neem contact op