Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Word ook Meester in Analyse en Architectuur van Business en Informatie. Bij Le Blanc Advies krijg je ruimte om te zijn wie je bent. Kies je eigen weg. Ontwikkel je tot meester. Doe dát waar jij goed in bent: het uitoefenen van je vak en het verbinden van mensen. Wij hebben aandacht voor jouw ontwikkeling. Voor jouw wensen. En voor jou als mens.

Vind jouw pad naar meesterschap

“Onze nieuwe collega’s bloeien op door de oprechte interesse en aandacht die er voor hen is”

Remco Ter Avest - Directeur

Wat maakt ons een fijne werkgever?

Bij Le Blanc Advies krijg je alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de eerste kennismaking kijken wij samen al naar jouw wensen, groeimogelijkheden en welke ervaring je wilt opdoen. Dankzij onze eigen academy, bieden we jou een speciaal opleidingsprogramma aan op maat. Waar je bínnen werktijd alle ruimte voor krijgt.

We snappen dat je afwisseling wilt. En opdrachten die écht bij je passen. Daarom wordt er gekeken naar wie jij bent. Wat jouw interesses en kwaliteiten zijn. En ook wat natuurlijk goed te bereizen is voor jou.

Superleuke collega’s! Die heb je niet alleen bij jouw klant op locatie, maar ook binnen Le Blanc Advies zelf. Zij geven je alle begeleiding die je nodig hebt, en staan altijd voor je klaar als je even wil sparren. Daarnaast zie je ze op de gave ‘socials’ die we meerdere keren per jaar organiseren. Dan gaan we bijvoorbeeld pasta maken, kleiduiven schieten of hebben we het jaarfeest. En ook hebben we regelmatig ‘&-dagen’ waarin we kennisdelen.

Werk aan uitdagende projecten

Nog niet direct solliciteren, maar wel graag aangehaakt blijven? Laat het ons weten.

Neem contact op